Ποιοι Είμαστε

Η Μελισσοκομία Αγρέβη είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται τα τελευταία 15 χρόνια στην ημιορεινή περιοχή Πετροχωρίου Θέρμου Τριχωνίδας. Εμπνευστής και δημιουργός της ο Αθανάσιος Αγρέβης που με το μεράκι και το πάθος του έφτιαξε ένα σύγχρονο συσκευαστήριο άρτια εξοπλισμένο και πιστοποιημένο με σύστημα HACCP από το διεθνή οργανισμό TÜV HELLAS σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.

Οικογενειακή Επιχείρηση

Είμαστε μια οικογενειακή παραγωγική επιχείρηση που δραστηριοποιείται τα τελευταία 15 χρόνια. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία πάνω στο μέλι πράγμα το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να παράγουμε υψηλής ποιότητας προϊόν.Η καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής εξασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων μας από τη συγκομιδή μέχρι την τυποποίηση.

Το μέλι μας

Το μέλι συλλέγεται από τα καταπράσινα βουνά της ορεινής Τριχωνίδας και Ευρυτανίας όπου δεσπόζει η Ελάτη και Πλήθος άγριων λουλουδιών και βοτάνων. Η περιοχή όπου συλλέγουν την τροφή τους οι μέλισσες είναι απαλαγμένη εδω και αρκετά χρόνια από φυτοφάρμακα και απο κάθε ρυπογόνο δραστηριότητα που θα μπορούσε να βλάψει αυτό το πολύτιμο προϊόν που προσφέρει η μέλισσα.

Πιστοποιήσεις

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας μαρτυρούν πολλά για την ποιότητα και προϊδεάζουν για τη γεύση των προϊόντων μας.Το συσκευαστήριο μας ειναι άρτια εξοπλισμένο και πιστοποιημένο με σύστημα HACCP από τον διεθνή οργανισμό TÜV HELLAS.

Η Συσκευασία

Το μέλι ΑΓΡΕΒΗ μπαίνει στο βάζο ακατέργαστο, όπως ακριβώς εξάγεται από την κηρήθρα. Το ακατέργαστο μέλι παραμένει αναλλοίωτο και διατηρεί την θρεπτική του αξία για πάρα πολύ καιρό χωρίς να εφαρμόζεται καμιά μέθοδος συντήρησης.

Το Πάθος μας

  • Ποιότητα
  • Μεράκι
  • Παράδοση
  • Απόλαυση
  • Γεύση

Στατιστικά & Δεδομένα

6725

Συσκευασμένα βαζάκια με μέλι

150+

Απεσταλμένες Παραγγελίες αυτή τη χρονια

2536

Κούπες καφε

1625

Ώρες δημιουργίας
TOP