Μέλι ΑΓΡΕΒΗ
Αληθινή γεύση -
Αγνή απόλαυση.

Τα Προϊόντα μας

Το μέλι αποτελεί έναν από τους πολυτιμότερους θησαυρούς που η φύση χαρίζει στον άνθρωπο. Ένα φυσικό προϊόν που εδώ και χιλιάδες χρόνια κατέχει ξεχωριστή θέση όχι μόνο στη διατροφή του ανθρώπου αλλά στον πολιτισμό του. Το μέλι στην ιστορία της ανθρωπότητας αναθρέφει θεούς, ομορφαίνει βασίλισσες, δυναμώνει ήρωες και γλυκαίνει ανθρώπους.

Μέλι, το θαυματουργό

Πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, άρωμα και γεύση, το μέλι ανήκει στις τροφές που δεν πρέπει να λείπουν από το διαιτολόγιό μας.

Η Διαδικασία Περισυλλογής, Συσκευασίας & Διανομής των Προϊόντων μας

Η Καταπράσινη Περιοχή

01

Το μέλι Αγρέβη συλλέγεται από τα καταπράσινα βουνά της ορεινής Τριχωνίδας και Ευρυτανίας όπου δεσπόζει η ελάτη και πλήθος άγριων λουλουδιών και βοτάνων. Η περιοχή όπου συλλέγουν την τροφή τους οι μέλισσες είναι απαλλαγμένη εδώ και αρκετά χρόνια από φυτοφάρμακα και κάθε ρυπογόνο δραστηριότητα.

Η Συσκευασία

02

Το μέλι Αγρέβη μπαίνει στο βάζο ακατέργαστο χωρίς πρόσθετα όπως ακριβώς εξάγεται από την κηρήθρα. Το ακατέργαστο μέλι παραμένει αναλλοίωτο για πολύ καιρό και διατηρεί τη θρεπτική του αξία.

Η Διανομή

03

Το μέλι Αγρέβη με την προίκα που του δίνει η φύση «παντρεύεται» με το κατάλληλο βάζο και έρχεται στο τραπέζι σας για να σας γλυκάνει.

Μέλι ΑΓΡΕΒΗ από άνθη του δάσους και κωνοφόρα δέντρα

Εξαιρετικής Ποιότητας Μέλι που συλλέγεται από την ευρύτερη περιοχή του Θέρμου Τριχωνίδας, πλούσια από άγρια λουλούδια αλλά και θάμνους όπως ερείκη, κουμαριά, κισσούς αλλά και απο δέντρα όπως αριές, αμυγδαλιές κ.α Διατίθεται σε συσκευασίες ( γύαλινο βάζο ) των:

 • 950gr
 • 460gr
 • 260gr
 • 250gr
 • 140gr

Βασιλικός Πολτός

Ο Βασιλικός Πολτός δεν είναι απλά ένα συμπλήρωμα Βιταμινών για τον σύγχρονο και πολυάσχολο άνθρωπο, αλλά έχει θεαματικά αποτελέσματα στην άμυνα του οργανισμού και στη διανοητική και σωματική ευεξία. Η Βασίλισσα, που τρέφεται σε όλη της ζωή με βασιλικό πολτό , γεννά 2,5 φορές το βάρος της σε αυγά και ζει έως πέντε χρόνια σε αντίθεση με τις εργάτριες που ζούν από 28 ημέρες έως 4 μήνες. Διατίθεται σε συσκευασία των:

 • 10gr

Μέλι ΑΓΡΕΒΗ με κηρήθρα

Το μέλι με κηρήθρα θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς. Διατίθεται σε συσκευασία των:

 • 500gr

Μέλι ΑΓΡΕΒΗ από Ελάτη

Εξαιρετικής Ποιότητας Μέλι από κωνοφόρα δέντρα (ΕΛΑΤΗ). Διατίθεται σε συσκευασίες των:

 • 950gr
 • 460gr

Γύρη

Την Γύρη την συγκεντρώνουν οι μέλισσες από διάφορα λουλούδια και είναι η πλουσιότερη φυσική τροφή σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, απαραίτητα αμινοξέα, ορμόνες, ένζυμα και άλλα χρήσιμα συστατικά για τη διατροφή μας. Διατίθεται σε συσκευασία των:

 • 500gr
 • 250gr

Μέλι Ελάτου, Ελληνικής Προέλευσης και Παραγωγής

Μέλι Ελάτου, Ελληνικής Προέλευσης και Παραγωγής

Μέλι Ελάτου, Ελληνικής Προέλευσης και Παραγωγής

Μέλι από Άνθη του Δάσους και Κωνοφόρα Δέντρα 950gr

Μέλι από Άνθη του Δάσους και Κωνοφόρα Δέντρα 460gr

Μέλι από Άνθη του Δάσους και Κωνοφόρα Δέντρα 260gr

Μέλι από Άνθη του Δάσους και Κωνοφόρα Δέντρα 250gr

Μέλι από Άνθη του Δάσους και Κωνοφόρα Δέντρα 140gr

Γύρη 250gr

Βασιλικός Πολτός 10gr

Το μέλι είναι ένα αρωματικό, ιξώδες, γλυκό υλικό που προέρχεται από το νέκταρ των φυτών, το οποίο μαζεύουν οι μέλισσες και το μεταβάλλουν για την τροφή τους σε ένα πυκνότερο υγρό και τελικά το αποθηκεύουν στις κηρήθρες τους.

Ο επιστημονικός ορισμός του Μελιού.

TOP